-10% etu autovuokrauksista Pohjois-Suomessa – katso uudet toimipisteet!

-10% etu autovuokrauksista Pohjois-Suomessa – katso uudet toimipisteet!

Enterprise Autovuokraamo laajeni Pohjois-Suomeen: uudet toimipisteet avattu Rovaniemelle ja Kuusamoon.

Vuokraa auto käyttöösi edullisesti uusista pohjoisen toimipisteistä nyt -10% koodilla LAN010.

Enterprise laajeni Pohjois-Suomessa avaamalla uudet toimipisteet Rovaniemelle ja Kuusamoon, ja toimipisteet avautuvat lisäksi Ouluun sekä Kittilään vielä 2020 aikana. Enterprisen autovuokraamotoiminta on ollut viimeisten kuukausien aikana vahvassa kasvussa erityisesti suositun Mini-Lease-leasingpalvelun kysynnän myötä, ja samaan aikaan yrityksen autokanta on lähes kaksinkertaistunut vuodesta 2019. 

Vuoden 2020 poikkeukselliset olosuhteet ovat kasvattaneet kiinnostusta yksityistä ja turvallista matkustamista kohtaan ja vuokra-autoilu on arkipäiväistynyt kuluttaja-asiakkaiden matkustusmuotona kotimaassa. Tämä on näkynyt selvästi Enterprisen autovuokraamotoiminnan Mini-Lease-kysynnän kasvuna. Mini-Leasen kautta asiakas saa käyttöönsä henkilö- tai tavara-auton yhdeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa edulliseen hintaa ilman sitoutumista tai huolta vakuutuksista, huoltokustannuksista tai etukäteismaksuista. Enterprisen vuokraushinnat on pystytty rakentamaan erittäin kilpailukykyisiksi, mikä osaltaan lisää vuokra-autoilun suosiota vaihtoehtoisena liikkumismuotona vapaa-ajan matkailussa.

Käytä koodia LAN010 kun vuokraat auton käyttöösi Enterprisen uusista Kuusamon ja Rovaniemen toimipisteistä. Etu voimassa vuoden 2020 ajalle sijoittuviin vuokrauksiin.

Vuokraa auto -10 % hintaan tästä

Vuokraa auto

Taikatso / muokkaa / peruuta

Noutopaikka

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Kampanjakoodi